Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SAINT GERMAIN/PATAKI MESTER KÖZLEMÉNYEI AZ ADAMASZ BŐSÉGPROGRAM

2011.11.22

Ez a közvetítés a http://foldicsillagok.hu/  tulajdona

 

SAINT GERMAIN/PATAKI MESTER KÖZLEMÉNYEI

 

AZ ADAMASZ BŐSÉGPROGRAM

(2008. február-április)

 

Tisztelettel értesítem a Fénymunkás tanulók, 4. D-s magyar osztályának beiskolázottjait, hogy a 2008-as tavaszi-nyári mennyei közgazda szeminárium tanárának, Saint Germain professzort jelölte ki tanári karunk!

Érettségi időpontja: 2008. 08.08.

 

Kuthumi Lal Singh

A Bőség Project College iskolaigazgatója

 

 

1. ÓRA AZ ÚJ KÖZGAZDA TANÁR BEMUTATKOZIK

 

(Saint Germain, azaz Pataki mester (Sárospataki) általában a Mária energiákban jelentkezik be, így szólítatja magát, bár több néven is ad tanításokat, végtelen szeretetével és humorával, közvetlenségével és szókimondással rátapint a bőséghez, pénzhez, boldogsághoz való viszonyunkhoz...és jó tanácsokat ad, ha egy-egy mondatban is de velősen érkeznek meg azok.

A Bőség Projekt Kollidzs-ba vagyunk beiskolázva, mint ébredező fénymunkások a 4. D. osztályban, és ő mint új tanárunk mutatkozik be….)

 

 

Mon Ami, Mon Ami !!!

 

Szeeep Napokat…Jóóóó Napot…Hmmm…de régen beszéltem magyarul….dicsérjen meg az osztály, dicsérjen meg…illetve dicsérjetek meg….a magázódás olyan germanizmus…még nincs ákcentusom…pedig vagy 300 éve nem beszéltem magyarul…Ó Én ezt nem felejtettem el…kiváló tanáraim voltak….oly kedves nekem ez a nyelv…és egy pohár Tokaji amit Mme Pompadourral ittam…

 

Jók voltatok?…Jók voltatok, amíg odavoltam…mit sem számít ez a párszáz év…higgyétek el ti sem romlotok el…ha nem akartok…de ti mindent elkövettetek, hogy elromoljatok…

 

Na most…jók voltatok, vagy sem…mi egy kicsit megtanultunk tőletek ítélkezni…csak játsszuk azt…ugratjuk egymást…hogy érezzük, milyen az jónak, vagy nem jónak lenni….és ha túljátsszuk magunkat, a nemjóját….a nemjóját, hát rögtön kimenekülünk belőle…igen az valami felemelő, hogy érezzük a látszólag elbutult angyalt…amint markolássza a zsebében az aprópénzt, csörgeti, kezével roppant nagy energiát ad neki magából, és mintha az élete függne tőle…

 

Játsszuk azt mi mindent lehet megszerezni, érzelmekkel, vagy attól mentesen, és hogy borultok ki, vagy be a végén, mert majdnem mindenkinek kudarcélménye van….hiába számolgattok…mindent  amit akartok…az nem takarja be, az az összeg, amivel az életet megtervezted…tehát mondom én a fenomenális tanárotok…hogy az élettervet kell felülírnod, mégpedig teljesen…de erről később, mert milyen tanár az, aki lelövi a poént…aztán meg se hallgatjátok, amit mondok…kieszitek a krémesből a tejszínhabot.

 

Tehát játsszunk vele, ezzel az egésszel, ezzel a keserű végessel…ezt, nagy bravúr volt kitalálni…, nos a mi szabályunkkal tesszük ezt és figyelj ide…a mi szabályaink szerint, ebben a játékban nincs vesztes, csak nyerte, két nyertes…van három…milliárd…na micsoda nyerő széria…így már érdekel az óra, mi Fénymunkás?

 

Tehát a ti alapfelvetésetek az volt, hogy vannak a jók meg a rosszak…..ééééés a jó mindig elnyeri méltó büntetését…Itt most fel fogjuk írni a táblára, a ti 4. Elemi (elemű!) osztályotok tanulóira…az összes életeteket megvizsgálva…ki volt a jó, meg ki volt a rossz….haló mi ez a menekülés!…még nem tudjátok hova akarok kilyukadni…tehát hogyan tanultátok meg a leckét…egyébként ne reklamáljatok…szabad akaratotokkal iratkoztatok be a Kollidzsba.

 

Szóval…Én Vagyok…Én Vagyok a ti új tanárotok, a mennyei közgazda szemináriumon…bár nem tartozik szorosan ez  a vizsgálódásaim köreibe…főként most nem…ó milyen gyönyörű tavasz van…és ilyenkor még az angyalok is megbolondulnak…na de félre a romantikát, hiszen az atomkorban vagyunk…Ugye csupa JÓT hallottatok rólam…megmondom ne örüljetek előre….mert elég szigorú vagyok…bár a Vénuszom a helyén van, annyi szent, de ami a Szaturnuszomat illeti…hát azt jobb ha sosem tudjátok meg. Ennyit a képletemről, mert sosem kötöm az orrotokra, mikor születtem, meg mennyi éves vagyok…még felhasználnátok ellenem…meg különben is diszkriminál

Nehogy azt mond hogy Pataki úr meg a porosz didaktika…nádpálca…kukoricántérdepelés…

kimenőmegvonás…azért annyira nem sanyarú a helyzet.

 

 

Jó fel fogjuk írni például a a táblára a kis Kuthumit, mert nem engedi, a szegény Rákóczyt eleget beszélni, és többször is beleparolázik a csenelbe….és be fogjuk hívni az anyuká …….ját. (most veszi észre a prof, hogy Mária Anya áll mellette)

 

Ó bocsáss meg Mária, gyönyörű vagy ma is kedvesem….tudod néha eljár a szám…de a látszat mögött….egy szerető szív dobog…hát ezért is kell mindig más, meg más emberbőrben megjelennem, nem mintha ez büntetés lenne.

 

Szóval! Drága Anyánk Mária megkért, hogy vegyelek bennetek pártfogásba, nyúljak a szárnyaitok alá, mint közgazda professzor, egy kicsit személyesen….tudjátok az anyai szív…milyen?! Ő elfogad bennetek, ahogy vagytok….de ti annyiféle hülyeségre költitek a zsebpénzetek…..tehát beszélgessünk a pénzről…a pééénz…tehát elvállaltam ezt a munkát…meg mennyire másképp lehet itt szeretni…irigyelnek is az angyalok érte…nemcsak a tavasz teszi…hát elvállaltam, mert gyönyörű Máriánknak, nincs olyan erő, még nálunk se, aki ellent tudna mondani….meg se kíséreljük…le vagyunk szelídítve, mint a Kisherceg rókája…azt a könyvet nem én írtam Fénymunkás!…ez most nem talált!… ezer szerencse, hogy ő az édesanyátok…

 

Na ennyit magamról: a mai óra tárgya: Bevezetés a bőségtanba…vizsga augusztusban…Mária neve napjára ünneplőbe gyertek…mert, hol is hagytam abba…Bevezetés a bőségtanba, avagy, mi az amit tesztek, hogy ne legyen pénzetek!!!

 

Szerénytelenség nélkül mondom, a legjobb tanárt kaptátok, mert ha Kuthumi igazgató urat kaptátok volna…hajjjaj…nehogy kisbetűvel írjátok a nevét az ellenőrzőbe, mert akkor nem lesz osztálykirándulás a Paradicsomba!

 

A legnehezebb osztály…ez a 4. D….egy kicsit széthúzós, meg szabadelvű, renitens, meg lázadó…meg az áldozatiságában sirdogáló,de hát a pubertás ugye, nem nagyon tűri a korlátokat…és ti most meg fogtok serdülni…hogyismondjam fel fogtok serdülni….a szexuálpszichológiát nem én tartom…erre a két szakra volt a legtöbb jelentkező, túljelentkezés mindig a szex meg a pénz, aztán kérdezitek tőlem, miért is nem haladunk Adamasz bácsi…

 

Egy igen fontos találkát mondtam le…..a kedvetekért…de itt vagyok ahelyett, hogy…Velencében gondoláznék meghitten az esti holdfényben…. Micsoda önfeláldozás….mert ti meg mindig, csak költségekbe veritek magatokat….és hitelekbe, minden életetek erről szólt…ezért is kért meg Mária…hogy nehogy itt ragadjatok a kisegítőbe, meg ki tudja lehet, hogy szanálni fogják az iskolát…MERT AZ IDÉN ÉRETTSÉGI VAN

 

(csengetés hallatszik)

Na nem baj, szünet, úgy is dupla óra van.

 

 

 

2.      FEJ VAGY ÍRÁS

 

Becsengettek…szóval az életetek nagy vizsgája előtt álltok…le fogtok érettségizni…Mi Mihály Arkangyalt kértük meg …ő lesz a vizsgabiztos…Fénymunkás…az idén érettségi lesz…aztán mehettek dolgozni, abba dimenzióba, amelyikbe akartok…vagy lógathatjátok a lábatokat valamelyik pulzárba…Kész vége a dalnak…és én nagyon érzékeny vagyok arra, hogy aki ide beiratkozott, az olyan eminens legyen, mint én.

 

Te meg most taktikázol Fénymunkás, mi van akkor, ha még ráhúznál egy évet…de én azt nem engedem neked…taktikázol…kivárásban vagy, lesed a másik leckéjét, vagy megpróbálod lemásolni…mert azt hiszed…a jövő megold mindent…és ha már nincs akkor jön Pataki Adamasz , meg a tanáriból 7 angyal és áttaszigál a limbóléc alatt…meg az öreg szakálas bácsi fehér ruhában odamegy a bankodba és kifizeti helyetted a számláidat…

 

Az nagy tévedés és a szakma csődje lenne…tudjuk te JÓ vagy, mindig az voltál, meg reggel nagyon spirituális…beköszönsz a napnak…aztán bevágod magadat az autóba…és letolsz mindenkit…megfigyeltelek…te voltál az…aztán hogy mindenki rólad beszéljen felveszel egy mázsa allűrt…és olyan EZO leszel…

 

Taktikázol az idővel, mert fulladsz, szorul a nyakad körül a hurok, pedig Einstein is megmondta neked, mi a te időt, nem beszélve a kvantumtudományokról…Na figyeljetek ide…az év végén nálam alkímiából is lesz vizsga…hogyan tudsz pénz nélkül kerek egy életet élni, úgy hogy mégis megvan mindened….

 

Namost a pééénzzz…a pénz, az átkozott pénz…írjátok a füzetbe…a pénzed eleve nincs megátkozva…te szórtad tele azzal….te átkoztad el…hogy jó nehéz legyen neked az életed…hogy minél nagyobb erőfeszítéseket tegyél, és konfliktusokat szerezz magadnak…de ez a 3. Osztály anyaga volt.

 

Két kérdést kell feltennem neked Fénymunkás…és gondolkozz el, és old meg ezt a feladatot.

Mikor tudtál örülni a pénznek úgy, hogy nem társítottad ezt az érzést, valamilyen tárgyhoz…csak úgy önmagának…mikor érezted azt, hogy ez nem arra szolgál elsősorban, hogy frincfrancokkal teletömd a hűtőd, meg a gardróbot. A pénz egy áramlás, és érzelmeket közvetít ember és ember között (még azok vagytok). Kinek az érzelmét…hát a tiédet…meg az életenergiádat…és hogy adod oda Fénymunkás…mintha a fogadat húznák ki…aztán cserélsz, kapsz, kapsz és adsz…aztán nem is tudod kitől…hogy van ez Fénymunkás…látod mit teszel, avagy mit nem teszel meg. Az érzelmek pedig nemcsak ebben a dimenzióban teremtenek. A nagy blöff ebben, annyi, hogy azt hiszed, hogy minden az intézeteken múlik, meg a gazdaságtanon, meg a fenenagy értékrendeteken, amivel honorálnak, vagy alamizsnát kapsz…de te ha előveszed az érzelmi tested és lehozod az aranyost…akkor az meg fog hatványozódni…és ráadásul elküldöd másoknak…ahol elkezd csengetni…itt vagyok és érdek nélkül vagyok, ezt szeretetből adták, mert adtam…szeretettel kell adni és szeretettel kell fogadni,…ezt a részt olvassátok el háromszor.

 

Éééés a másik:  a pénzt nem kell birtokolni…most mindenki furcsán néz rám, pedig egyértelmű…ezért is hoztam létre néhány bankot…hogy megértsd, ne te birtokold….a birtoklás…eltávolít magadtól…kirekeszt a bőségből…nnna ez még vázlat…bővebben el fogjuk magyarázni..

 

Na ide figyeljetek Istenek…mert már több órán is elmondták neked, hogy azok vagytok…Én is mondtam volna?...ha már leisteneztelek bennetek…hogy rángassalak ki abból az istentelenségből, amibe beleültetek…ahelyett hogy abbahagynátok az ostoba gazdasági könyvek szemezgetését…és még ezoterikus megközelítéssel párosítod is…az olyan, az olyan, mintha a mákos tésztára tökfőzeléket öntenél…pedig Te mindent megcsinálhatnál, NEKED MINDENT SZABAD A BOLYGÓN….NEKED MINDENT SZABAD…TE IS AKARTAD HOGY EZ LEGYEN, NE REKLAMÁLJ…írd a füzetedbe és olvasd el mindennap 144000-szer….azt csinálsz amit akarsz, és ennek ellenére, te beosztod amit szabad…elosztod…hogy csak kicsit legyen szabad…és ebben…kihúzod magadat…ó a derék Isten, azt mondták rólam, mégse működik ez egészen…majd belehalsz ebbe…mert annyira szeretnél Isten lenni…DE TE NEM FOGSZ SEMMIBE SE BELEHALNI, és addig maradsz a Földön, ameddig akarsz…és olyan formába, ahogy akarod…a Halált azért hoztuk létre Fénymunkás, hogy jól kiszúrjunk veled…megrémüljél…és el kezdjél gondolkodni, arról, hogy mi a fenét keresel itt (nem sokat, tudjuk), és mi a dolgod…a Te dolgod, hogy itt legyél, ebben a búvárruhában és élvezd ezt a tapasztalatot, amely oly keveseknek adatott meg…és addig maradsz itt…Ó ez drága Föld, Földanyám szentem…ADDIG MARADSZ ITT, AMIG MEG NEM TANULOD, HOGY TE VAGY AZ ISTEN…ÉS TE EZT ÍGY AKARTAD, HOGY ADDIG MARADJÁL,…na ezt hallaná a plebános úr…lesújtana ránk dolgozó fénymunkás népünk megvetése…ó jöhetnek és záporoznának az átkok…a kiközösítés…Igen Én vagyok az Ördög, Adamasz az Ördög….ördögtanfolyamot fogok meghirdetni nektek…nekik, nekik, akiknek annyi közük van a krisztusi tudathoz, mint Newtonnak az almaecethez…nem feltétlenül a papokról beszélek…

 

Na hogy tetszik, nem tetszik…? Gyanakszol megint…mi a trükk ebben…ó te hinni akarsz…valamiben, valakiben…azt nevezem, a szerelem…hát erre én is nehezen tudom a választ…szóval én mire akarlak rávenni bennetek?...hogy ne indulj be a jók közé…mert te nem oda tartozol…igaz a rosszak közé se…csak valami, valaki nagy ember lehetett…kitalálta ezt neked…hogy indulj el már valamerre…ott középen nagyon üres a sor…nem azt mondtam, hogy a belgák közé álljál, van nekik gondjuk magukkal elég…

 

Pénz…pénz…és megint a pénz…azt mondtam volna, hogy kérj tőlem kölcsön, vagy valamelyik bankomtól…most azt mondom: KÉRJÉL MAGADTÓL..legyél pariban magaddal…

 

És mit teszel te…augusztusra készülsz…azt hiszed elromlik az összes pénzautomata?...és te odáig túléled ezt a lehetetlen helyzetet, amibe kerültél…ott leszek a 88-ban, és nézem, amint elrévedsz, varázsszavakat mormolsz, és kitárod a kezed az égnek…ó te nagy és határtalan isten mostttt segítsmeg…csak vigyázz, hogy bele ne tojjon a madár a tenyeredbe…

 

Tudjátok meg, gyönyörű Máriánknak megígértem, hogy angyalt faragok belőletek, akármi is lesz…ezért emelem fel a hangom…ahelyett, hogy a folyóparton ülnék meghitten…a Szajna és a Bodrog, meg a Küküllő…ó…micsoda fényszínekben pompázik most!

 

Nincs túlélés fénymunkás…nincs kegyelem… azaz csak az van…NEM FOGSZ TE ITT TÚLÉLNI SEMMIT, MERT AZ ÉLETET NEM LEHET TÚLÉLNI, AZ VAN, AZ VAN….és te próbálkozol, hogy meglógsz kilépsz a nincsbe, a semmibe…kivonod magad az isteni felelősséged alól, próbálkozol haláloddal…és újra jössz…ide jössz ezzel nekünk…hogy töménytelen pénzre van szükséged, vagy belebolondulsz, mert másként te nem tudsz boldog lenni..

 

Mi meg most azt mondjuk neked, azért születsz ide gondokkal, hogy ki tud fejteni a magad burkából az eredeti erőd, hogy megszülessen benned a magad megoldása, a saját feloldásaid…a saját koldus fogalmaidtól rosszul legyél már, mert mit fogsz akkor manifesztálni…mert azok bebetonoznak…

Szegény Gazdagok…

Nézzetek rám, én semmit se hagynék ki az életemből…igaz leöregednek mellettem a királynők

 

Pedig, ha tudnátok…kétféle pénzetek van egyszerre, de kétféleképp működik…kétfele húznak, mint a szamarak, mert meg vannak bolondulva tőled..

 

Van egy női pénzed, amivel táplálni akarsz, amit nagy nehezen osztasz be, vagy gyűjtögetsz, mert nem tudod mit hoz a holnap, az, az ÍRÁS, és a másik a férfipénz a a FEJ, (ezek hozzák az én képeimet, (Ó AZOKON NAGY EMBEREK MEG ISTENEK SZOKTAK LENNI) amit nagy nehezen állítsz elő, és kidobsz az ablakon a semmire…mert minek másra, nem tudod mit hoz a holnap…pedig csak egy pénzetek van a Szeretetre, és neked a két félét kellene eggyé gyógyítanod, a pénznőt a férfiba, a férfipénzt a nőibe…és most figyelj tudod ugye, mi az Ji-KING, (hogyne tudnád, mert mindenkinek jókat jósolsz, persze pénzért, aztán a hó végén vakaródzol, hogy megint elfogyott…neked ki fog jósolni?) hát akkor dobd fel a pénzedet, és te legyél a harmadik oldala, mert az dönti el, melyik oldalára essen…érted ezt te döntöd el…akár hiszed…akár nem….

 

Kétféle pénzetek van: ami sosem volt a tiéd, ami sosem lesz a tiéd, de ami most mind a tiéd…érted ezt?

A PÉNZ, MOST VAN!......

DOBD FEL ÉS MOND A VARÁZSIGÉT: APÁDANYÁD IDEJÖJJÖN, MOST DE AZONNAL

 

(Mária megjelenik…)

 

A mai órának vége….Ó Anyám, tündöklő vagy, és én utolérhetetlen, mint mindig…..mit gondolsz…fel kellene írni a táblára a jók közé, azokat…akik végig tudták ezt hallgatni?

 

Hol írjam alá a jelenléti ívet?

 

A Revoir: Adamasz De Patak

 

 

 

 

3.      A PÉNZNEK NINCS SZAGA

 

Ki mondta ezt…ki mondta…szellőztessétek ki a fejetekből..

Mivel…hogyismondjam ez egy magyar osztály….nektek kell tudnotok a legjobban, hogy Makó nincs messze az Új Jeruzsálemtől…ahová egyesek nagyon készülnek…bár tudom, hogy szívesen hallgatnátok most Nada tanárnőt, de be kell érnetek velem….

Ja ti kettős jegyben álltok, nos az felmentő jóga, így érthetőbb a dolog…de az asztrológiát Nostradamus tartja…a női energiákról … meg a legközelebb…arra nagyon fel kell készülnöm…de arról nem lesz gyakorlati feladat…mi ez a felzúdulás…

 

 

A mai óra tárgya: diktálom: a PÉNZNEK NINCS SZAGA…ezt nem én mondtam…én akkor más funkcióban voltam…

 

Nincsen szaga drága barátaim…nektek van szagotok…mégpedig azért, hogy egyenként azonosíthatók legyetek…ha már a fényből csak ennyit láthattok….és egyre szagosabbak vagytok…khhh…főleg ezek az új parfümök…bezzeg az én időmben, nem mondom meg melyikben… rózsavízben mosakodtunk…szóval ezek az új koncentrátumok meg tudják vadítani a környezetedet és természetet…hogy a medvehagymás parfümöt miért nem találták ki, ki tudja…de ezek információk, a szagok, illatok, és azt küldöd ki mi nem vagy…mivel azonosulsz…moszkusz…tudjátok miből készül…de van egy isteni illatod is…egy fényhullámon…hát az felséges…

 

Másszóval a pénznek…ti adtok szagot…az áldozati szagot…kesergő szagot…a vágyakét…a bőség hiányát…lenyomat szagot tapasztasz rá…hogy így terjedjél ki….mindenhová kigurulj…az gurul és gurul és ki tudja hol áll meg…aztán keresi magát a visszavezető úton, de addig jól belakmározik más szagokkal…vagy a te szagodat eszik meg belőle…értve vagyok?..na most ebben a tűrhetetlen kilengő állapotban, a pénz olyan, mint a szeretet, nem bírja el ezt a kilengést (bocsáss meg anyám, hogy belekotnyeleskedek a szakterületedbe)…elkezdi magát visszaszeretni…illetve visszapénzelni az egyensúlyba…és ekkor beköszönt a káosz…az illúziók és a tervek szép lassacskán….lassacskán?... egy pillanat alatt összeomlanak…és te megint elkezdheted a pénz szagának, szagtalanságának megértésére tett erőfeszítéseket…és ez addig megy, amíg tönkre nem mégy…és egy új alapról…a nézőpontod…szagpontod megváltozatásával elkezdhetsz egy új karrier körívet lehúzni..

 

Ó a bankok, bankárok, ők aztán tudják, mitől döglik a légy…az én intuícióim tette őket gazdaggá, bár akkor szó sem volt róla, hogy ennyire megkopasszanak bennetek…csak egy kicsit…csak emlékeztetőül.

 

A Föld javainak 70%-a egy tucat család kezében van, Amice…és azt tizenkétszer meg is tudnák venni..ezt a játékot úgymond nem sokáig fogják játszani…az kész őrület volt, amikor azt mondta valaki ez a darab a Földön az enyém…aztán betetőzte az…hogy pénzért árultátok…ez elképesztő…és a többi bedőlt nekik…elfogadtátok…mert úgy meg voltatok szorulva….ez zseniális…A Földanyát kimérni…na aztán gyűjtögettek, gyűjtögettek…tudták, hogy régen nem kamatra adták a pénzt, csak úgy kölcsönbe…ez hihetetlen….de hol már a régi bizalom, meg egy kis hatalmat is szereztek maguknak, egy két országot, földrészeket ezek  maguknak, ők a kvázi istenek…de most nagyon elkezdtek félni…mi van ha megromlik az a rettenetes nagy vagyon…tehát ne kérd számon azt, hogy ők miért vannak itt, mik a dolguk,, mert halvány f…ogalmuk sincs erről…ők katalizálnak bennetek…szondáznak…hogy ki tudjanak nyújtózni az energiáid…

 

Ez kérem az új világ pedagógiai metodikája:

Az Élményszintű energiaátadás: Éld meg a hozd be a pillanatot a valóságodba..

 

Ó és a bankárok, persze azok tehetnek arról, hogy minden reggel úgy kelsz fel, hogy be vagy sssssza….bva a félelmeidtől, hogy mi lesz ma…mi lenne, kedves osztályom mi lenne?

Hát írjátok fel: MA MEGINT MA VAN ÉS EZ ÍGY MEGY MÉG EGY DARABIG, mert ma nem tegnap van, tegnap estél hanyatt…és holnap is…ha ezt hajtogatod ma….hogy ez formállogika lenne…nnna azért ez durva….jut eszembe melyikőtök terjeszti azt rólam, hogy az én képem van a ötszáz forintoson…

 

 

 

 

4.      FALAZZÁTOK KI MAGATOKBÓL KELEMENT

 

 

..Ó milyen óra is lesz…persze..persze…kicsit szórakozott vagyok…mert oly szórakoztató veletek lenni, amikor nem vagytok búskomorak…mert hát a magyarnak minden fáj…főleg ha nincsen betevőre valója…meg sírva vigad…ti mikor szoktatok örömködni…

 

Igen is…ti túl komolyan vesztek mindent, a munkát, azt is amiért itt kell lennetek…csináltok egy arcot magatoknak…ettől eddig happy vagyok…de eljön amikor meg kell komolyodnom…mert az úgy van leírva az emberiség képeskönyvébe…te valamivé válni akarsz…eeeezért el is válsz egypárszor…mert már nem illesz bele a családmodellbe, vagy a családmodell beléd….komolyan veszed az asszonyt, vagy az emmmmbert…s múlnak a derűs évek…emlékszel milyen kevés is elég volt, hogy boldog legyél…aztán minél többet akarsz, mert frusztrálunk bennetek…a kirakatból csak úgy dől a bőség…és neked elkezdenek horgasodni a vágyaid…komolyan veszed a kapcsolatot először persze, s aztán mindenféle ürügyet kitalálsz…hogy miért ne menjél haza, vagy csak enni, vagy csak aludni….aztán megkérdezik a gyereket, na apád és anyád mit csinál: aszondod, nem is tudom reggel, délben, este mindig dolgoznak…na most ezt adjátok neki, hogy úgy kell csinálni…a földi dolgokat nem tőlünk tanuljátok, nemde…szóval komolyan veszed a gyereket is…kussba legyen leüvöltitek az auráját…mert már azt se tudod ki vagy…aztán a focimeccset is komolyan veszed…meg amikor pihensz…akkor is valami időbeosztó gép szólal meg belőled…pitty…pitty ebédidő…pitty pityy most emésztünk…mi meg itt elemésszük már magunkat, mert minden készen áll a nagy ünnepre, benneteket fogadni….de ti tudjátok, hogy a Föld népességének 10%-a rokkant…rokkant és ennek csak 1%-a karmikus…mit képzeltek a felemelkedés bálján tolókocsival és bottal fogtok táncolni a legszebb angyalok között…hát térjetek már észre és gyertek ki a rehabilitációból…nem mondta nektek Jézus: kelj fel és járj, és te arra vársz, hogy Jézus megint eljöjjön hozzád, és a füledbe súgja: Bélabátyám ideje már benevezni a 100-as síkfutás döntőjére, mert megtörtént a csoda…

A csoda megtörténik…mert Jézus is sokat tett érte, persze, persze, de a technológiát azt itt hagyta nektek…nem a szobraira, meg a képeire gondolok…a csoda bennetek van…persze a görögök már megmondták, de azok is ti voltatok… nos Jézus ugye azt tanította nektek, hogy ti is istenek vagytok, te is meg tudod tenni, amit ő…hogy nem úgy jött vissza a szent könyvedbe…mert azt is komolyan olvasod…aztán túl komolyra veszitek a hitrendszereiteket…azt is mondta…hogy ne halat kérjetek mindennap tőle…hanem tanuljatok meg halászni…ez ám a teremtő üzemmód megértése…a bőségtan alapja…

 

Aztán kiborulsz…bemégy a templomba…vagy valamelyik nyúédzses varázskörbe, hátha megsúgják neked a lottószámokat…ó a numerológia gyalázata…olvasod, ki van írva: Jel.1.2 (Jelenések Könyve), szegény János…ó ezek nem a lottószámok…huhh…huhh…jön a világvége, ha nem viselkedsz rendesen, ha nem csatlakozol a szónokokhoz…tudod, mit mondok nektek…a templomban akkor van Isten, ha bemegy és imádkozik…különben minek lenne ott…oly magányos lenne és dideregne a hideg és nyirkos falak között…és bemegy Isten imádkozni és a templomokat elönti a fény….aztán olvashatod a hírekben, hogy csoda történt…te meg elhiszed, hogy ehhez semmi közöd sincsen.

 

Igen a bőség…és a fény…és az öröm…te igen komoly és igen szomorú fénymunkás, mikor tudtál utoljára felhőtlenül nevetni…mi itt azt tesszük folyamatosan…Gabriel tudja a legjobb rendőrvicceket, Uriel meg a nyuszikásakat, tudod, amelyiken teljesen mindegy hogy van e sapka rajta…ó ez a felemelkedés Fénymunkás, rajtad nincs sapka vagy van sapka…szóval túl komolyan veszitek az angyalokat…mi meg nézzük, mit csináltok belőlünk…annyira szentek, meg megközelíthetetlenek vagyunk már, hogy győzzük magunkat hipózni..hogy megfeleljünk az elvárásotoknak…meg hogy könyveket tudjatok írni rólunk…

 

Ti ugyanakkor, igencsak szigorúak vagytok magatokhoz…annyira komolyra veszitek magatokat…hogy szinte kővé váltok…nem is szinte…befelazzátok saját magatok lehetőségeit…az asszonyét…a gyerekét, meg az országotokét is…maradandó sérüléseket okoztok magatoknak, ahelyett hogy maradandó egészségetek megjönne….és nincs egy jó viccetek…az egész XX. Századotok egy antihumor volt , egy antihunor (ez most szójáték lenne?), pedig Hunor és csapata mire lenne képes…

 

A kő, pedig kedves Szaturn, most nem veled akarok példálozódni…hogy meg fog próbálni…ó azok a próbák, a hétpróba…hogy neked mennyit kell szenvedned, az leolvasható…de mi kiabálhatunk arról …az egy régi könyv volt…már régen kivontuk a forgalomból…nincs érvényben…neked kell megírnod azt a könyvet…mert te eleve az isteni zsenialitás vagy (nem a szenialitás), aztán mutogathatod a vitrinben milyen szép köveket vett ki belőled a doktorbácsi…

 

Túl komolyan veszitek..hogy mit kell ennetek, innotok…na igen a forrásvíz kiváló, meg a fénymenü…de addig ti nekem ne papoljatok az alkohol káros hatásáról, amíg nem kóstoltátok meg az eredeti francia konyakot…nem azt mondtam, hogy vödörrel idd, mint a búsuló ló…mert az napfényt látott…aztán eldöntheted, hogy soha többé nem nyúlsz a pohárból…múljék el tőled…

 

Ti túl komolyan veszitek a csatornázást, megmondtuk…megmondtuk…minden fel fog jönni onnan a nagy vihar előtt…vagy front…vagy hogy mis mondjátok…nyakig lesztek benne…pedig az a ti  vagytok, mi azt visszafilmezzük…de rajtatok áll, hogy fénnyé varázsoljátok…és akkor a fényben álltok nyakig…és akkor persze vihar se lesz, mert elviszi a felhőtöket…

 

Visszatérve…a ti legendáitokhoz azok nagyon szépek…az nagyon érzékenyen fog érinteni majd…ezért is ültettük szét az osztályban külön helyre Hunort és Magort, hogy meg ne egyétek a csodaszarvast, amíg ők békében együtt meg nem találják…elrejtettük a csodaszarvasotokat a végtelen rengetegben…nem azt mondtam, hogy Erdélybe…értve vagyok?

 

Ti túl komolyan veszitek a bőségprogramban a pénzt, hogy attól…attól…minden, de minden meg fog oldódni…szóval ti kővé dermedtetek…kővárban…kőkerítést húztatok magatok köré, a kővilágban…de ki akartok terjedni…és akkor minden robbanni fog…mert csak egyszer rájöttök…hogy Ti vagytok az a Kelemen…

 

Ti vagytok Kelemen, és ő volt az első Szabad és Kőműves, aki kifalazta magát az ostobaságaiból.

 

És ez volt a mai óra tárgya, a házifeladat..Kelemen kifalazása magatokból..

 

Először is nincsenek falak, másodsorban…nincs is kő…a harmadik…nincsen átok, sorscsapás, ami befalazna…negyedszer…nincs olyan feladat, amiért kővé kellene dermednetek…azt csak hiszed…vagy elhitetették veletek…

 

Kedves Anyám, meg vagy velem elégedve?

 

Na és még egy…egy jó tanács…ha jót akartok magatoknak, akkor a szakrális geometria órán, Mihály arkangyalt ne pisztollyal a kezében rajzoljátok le, hanem karddal.

 

A revoir: Adamasz de Patak

 

 

 

5.      A VIRÁG ÚJRAFELOSZTÁSA

 

Á……Á…az érettségiző…a kedves osztályom…mily felemelő veletek lenni…ti nagyon készültök most valahová…most ha ferencjóska lennék, azt mondanám…mindennel meg vagyok elégedve…de én csak az óraadó tanárotok vagyok…és Mária kedvéért…legyen áldott a neve…

 

Igen a pénzetekről megint….de kérnem kell bennetek, ami régóta bennem van, nagyon régóta…kitudja milyen régen…az életrajzíróim most ugrásra készen vannak…de nem adom ki magamnak…szóval nagyon régóta…legyen ez egy felemelő osztály, amilyen felemelő az érzés veletek, és tudjátok az ilyenben, nincs zsidózás, cigányozás, magyarozás, tótozás, meg olához, meg arabozás sem…mert akkor megint a régi körhintába csücsültök…és amint mondtam, az igazgató úr, akinek nagy szíve van (Kuthumi), nem visz bennetek el osztálykirándulni a paradicsomba….igen ott nem kell se euróval, se dollárral fizetned…ottt meglepően jó a szociális háttér, alanyi és állítmányi jogon megkapsz mindent…nem, nem és nem a forintot ott nem váltják be, mannára.

 

A pénz nem egy normális dolog…amúgy ti sem vagytok normálisak, mert akkor a normális osztályba kerültetek volna…jegyezzétek meg a fényosztály tanulói : NEM NORMÁLISAK…a norma idejét múlt fogalom…az elvárásokon alapszik…mennyi idő…mennyi teljesítmény…kiló és méter, óra, és nagy, és széles, és darab…és ti visszasírjátok a korai cserekereskedelmet most….kavicsok, üvegkristályok…és ezt adod hálád jeléül…nekünk meg ide kellett szállítani az aranyat, ezüstöt…meg miegymást, hogy valami maradandót tudjatok adni…de elmondjuk Fénymunkás Te vagy a maradandó…ahogy a költő mondja…ércnél maradandóbbak vagytok…a pénz elillan és te meg megmaradsz…mindig maradsz..

 

Nos a pénz…az egyfajta tükre a tudatodnak…és jön megy, és elfogy..és te nagyon ragaszkodsz hozzá, és oly boldogtalan tudsz lenni, ha nincs nálad….és amikor a boldogtalanságot választod, megerősíted a nincstelenségedet….hahahah… A NINCS IS VAN…milyen zseniális…node  nemsoká választások lesznek…én mint a 7. sugár egyedüli jelöltje…láthatjátok majd…egyedüli mert nálam most nincs jobb…még hogy demokrácia…az a lehető egyik legerősebb leépítő rendszer…mert te választasz azok közül… két kupac közül….és sosem magadat választod…te kirekeszted magad, hogy magadat válaszd…aztán fel vagy háborodva, hogy tesznek a fejedre..és Ametiszt is…jönni fog velem, a női Adamasz, tudom nagyon oda vagytok érte…és ti felelőséggel fogtok választani, mert előre hoztuk az érettségit, mert már nem bírok veletek…azt nem tilthatom meg hogy Ametisztbe szerelmesek legyetek, mert most sűrű érzésekkel bombázunk bennetek, legalább elvesztitek a fejeteket, mert nemsoká le fogjuk horgonyozni a paradicsomi bőséget a zsebetekbe…

 

A mai óra tárgya: SZERESD ODA, VAGY SZERESD EL ONNAN, amit akarsz, vagy amit el akarsz kerülni…a kulcsszó szeresd…ugyanúgy vagyunk a bőséggel kapcsolatban is…meg tudod tenni, mert én bízom benned…néha össze-vissza szidlak, de úgy látszik így megy az ébredésed…

 

Nem véletlenül vagy a Földön…ne remegjetek…te ezt tudod…és most akkor eljön a te szent kötelességtudatod…óh a megváltás…meg mentsük meg Alaszkát…téged ki ment meg..te bizony önmagadat….igényeld a bőségedet….tudni akarja az éned, mi az, mit akarsz…mit szeretnél…nem a két pólus akarja tudni…ez a felelősségvállalás….az te vagy….ennél nagyobb szabadságot…hallatlan, hallatlan…na mi lesz…kitöltesz végre egy szabad akarat csekket a bőségedet illetőleg?

Tehát először mentsd meg magadat, attól Alaszka is megmentődik..

 

Igen a virág újrafelosztása következik, az eddig hervadó életvirágodé, a négy nyolcasé, ez egy nyolcszirmú virág lesz és újra pompázatos, hét színben, te leszel a nyolcadik, a saját színed és illatod, és a ballagáson átnyújthatod Máriának.

 

 

6.      LÉPJ BE AZ ÉN VAGYOK PÁRTBA

 

Na igen….jó osztályba jöttem?...úgy érzem, úgy látom itt erős az osztálytudat még…még van egypár naplopó, aki lopja az energiát a napból és képtelen azt továbbítani a Földanyának…

Mint mondtam választások lesznek…a mennyországban is…és én a hetes listán…az angyali akarat támogatásával…bár ódzkodtam, de tudjátok ez egy isteni feladat, nem olyan karrier, amiért járna is valami, de az a legmeghatóbb dicsőség, ha visszaemelhetünk bennetek, a szabad akaratotok kristálytiszta választójogába.

És képzeljétek el, hogy bármelyik listára is szavazhatsz egyidejűleg…igaz annál inkább több feladatot vállaltok magatokra. Ez egy hatalmas osztálybuli lesz, amire meghívhatjátok valamennyi osztály képviselőit…azért is mondom, mert kezditek nagyon unni egymást…megértem…megértem…több ezer évet leélni…így vagy úgy együtt…áh ahogy a karma tud folyni…nem kellene már abbahagynotok?

 

Nos a pénz, persze, az egyik legnagyobb korlátja, az hogy nektek mindig valami irányzatnak kellett tolnotok a szekerét…egyesek jól is megéltek belőle…hangzatos programok, szlogenek:

Egyenlőség, testvé…(na igen, ne minősítsünk!), haza, nemzet, isten, család, jólét, egyenlőség, demokrácia, közösség, tehetség, szolidaritás….de mondjátok meg nekem, mentetek valamire is ezzel…a rózsák harcát éppúgy bemásoljátok…és akkor te elhiszed, hogy igen fontos elvtárspolgártárs vagy, mert a párt az amelyik megvéd téged, és képvisel…csupa szerencsétlen reménységeiből felépül egy piramis, aztán mégegy, ezek torz másolatai az eredetiknek….és már észre sem veszitek, hogy energiarabszolgák vagytok…viszitek a piramisokhoz a köveket…és hullotok mint a légy…

 

És most megint nekem kell megmondani a frankót!!!

Nincs más esélyed Fénymunkás, mint belépsz az ÉN VAGYOK PÁRTBA

 

 

Az egyik leghatásosabb trükk volt, hogy Isten és nem Isten között kellett választanod

 

DEUS EX MACHINA.

Isten elősegít téged, hogy megtudd milyen istennek lenni, Isten előreenged, mert Ő olyan: Ő beéri azzal, hogy Isten és nem áll sorba ezért..

JÓLÉT HELYÉBE? JÓT VÁRJ: nem Fortuna sorsolja ki a szerencsédet…ötmilliárdan álltok a lutri főnyereményosztás előtt, de csak havonta sorsolunk ki egyet…hány millió évet akarsz várni…és én akkor valamilyek aspektussal azt mondom neki-magamnak: Ó uram ne halat adj nekik mindennap (amúgy is egyhangú táplálás lenne, meg örülnének a vegánok), hanem tanítsd meg őket halászni…(na jöhetnek a környezetvédők) na jó nem tudjuk azt hogy mi az a napijegy…

 

Ti lemondtok magatokról…mi meg nem fogunk lemondani rólatok…huhh…huhhh jön a fekete ember, meg az anyagi fertő…a szex…meg a pornó…na én azt mondom néktek…elmondjam, hogy holnap mik lesznek a hírek…mivel fognak bennetek megkísérteni…hogy ti szépen betojásból átadjátok a kincseiteket…miért nem álltok már fel, közösen, úgy hatásos: NEM FÉLÜNK, NEM FÉLÜNK…üvöltsétek bele a képükbe…egy álló napon keresztül…és nézzétek meg mi jön azután…és tegyétek ezt meg 666 napon keresztül…akarsz feladatot…tessék…tedd meg…ne Atlantiszért…ne a Földért…meg a csodagurudért…(hogy én mit fogok ezektől még kapni) hanem, magatokért…magadért…és amikor át fogod élni ezt a félelemnélküliséget…amikor azzá válsz…kinyílnak az ég kincstárai is, mert beszari alakoknak nincsen alamizsna.

Tudod Fénymunkás, Fénymukika, Mihály úr a legderekabb harcosait küldte ide…és ez most nem vicc, nem beszélek mellé, és az atyaúristenit (bocsáss meg Atyám!, a hév elragadott) én olyan angyalt faragok belőletek, hogy Isten szeme könnybe lábad (na ez stílushiba) amikor végignéz rajtatok…Megmondtuk már…megmondtuk…TI VAGYTOK A MINDENSÉG REMÉNYSÉGEI…én beszélek hozzátok: Saint Germain…kapjatok magatokhoz…és azért vagy itt, hogy közvetítsd az életet, közvetítsd Istent, és érezd át ezt a határtalan szeretetet, és a mennyei birodalmakban most ISTEN KÖZVETÍT TÉGED!

És most bevezetlek a nagy összesküvésbe:

A NAGY ÖSSZESKÜVÉS:

Isten liberális, mert megadja a szabad akaratot

Isten konzervatív, mert örök időktől van

Isten szociális, mert egyformán méri, adja mindenkinek a szeretetét

 

Nem lehetnél mindegyik egyszerre, muszáj neked, valamelyikbe bebetonozódni..

 

Így szóltam én Saint Germain gróf az én magyar osztályomhoz

 

 

 

7.  NOLI ME TANGERE

 

 

Á Fénymunkás tanulók…ismét itt és veletek…oly felemelő…a bőség korlátlan kapujában…és mégis sok gondterhelt arc…várakozón, hogy Én, azaz Aki Vagyok, majd elmeséli nektek, hogy hogyan lehet megoldani a számos anyagi problémát…

Tehát az anyagi problémák…niná hogy csak az anyagi világban léteznek…a testesült formákban (miért néztek rám olyan értetlenül…ja ez nem filozófiai óra)….szóval mi az ami korlátoz, és mi az ami nem…a kérdés az volt, mi működteti a Kárpát medencét,…nohát nem a Rigójancsi, ő kiváló zenész volt, azok a pompás vacsorák, gyertyaláng mellett…ibolya láng mellett?, melyikőtök szólt be megint…ne zavarjatok össze…a Kárpát medencét, Te működteted, meg nem működteted, a szíved joga választani, hogy részt veszel ebben…ne mutogassatok kifelé…mi tiszták vagyunk ebben, meg amit összehordtatok évszázadok alatt…és te azt mondod, a szakrális szimbólumok, meg a tárgyak…és Te hol vagy abból, benne vagy derékig, vagy nem…megmondom én kerekperec…az Isten nem dolgozik helyetted, csak magáért és ezt nagyon régóta teszi, és semmi se selejtes benne….minden más elhárítás, elodázása a dolgoknak….Ó a portálok, meg a kapuk, meg minden…az kiknek van mit gondolsz…kiutaltak néhány energialyukat a szegény fénymunkásoknak, hogy befáradjanak, ha nagyon pihenőjük van…nahát nélkületek semmi izgalom nem lenne a földi életben…s már látom is, amint egy két önkéntes guru, megy a hegyre fényes pajszerral kapukat nyitogatni és hívja a többi birkát jó pénzért gyógyulni, aztán elmond valami hebrencs hangon egy varázsimát, és aztán a kasszához lehet fáradni…tehát így is lehet, hogy ne legyen anyagi problémád, ebben az adok-kapok régesrégi játékban…és te nagyon hiszel akkor hogy leveszik az átkot, meg lepókhálóznak, hogy meg ne romoljál…aztán néhány év amint látom, hogy a guruk bizony sajna megromlanak, na az természetes ugye, és te elkezded gyógyítani őket, mert megjött a magadhoz való eszed, és nem használsz már semmi megunt marhaságot, hanemcsak a sztenderdben vagy és káprázatosan elkezdesz működni….Várjatok csak idehívtam Oshot…mi az szentségtörést követtem el megint, a gazdagok szponzorát…el van képedve tőletek…szervezet, bizottság…előrt technikák…lecsavart fejek…bevert elmék…nullaszaldós egók…és ezután biciklire se tudsz ülni, mert az olyan lineáris, pedig rádférne egy kis tekerés…Osho meg azt mondja…na finoman tolmácsolom, …ki mondta ezeknek, hogy engem kövessenek, ülnek bután vagy 3 órán keresztül és nem akar jönni a megvilágosodás…aztán ülnek egypár évet, hátha last minute megjön a mennyország, na ezzel az Osho hívőknél is sikerül szegény magamnak elrúgni a pöttyöst…Osho úgy lett bölcs és bőségben, hogy elfogadta azt, hogy ő szetenderd, és azért meditált, hogy ne lássa körülötte azt a sok másoló majmot. Osho most azt üzeni, hogy mindegyikőtöknek küld egy dízel Mercit, ha felhagytok az ő másolásával és végre beugrotok saját magatokba.

Noli Me Tangere, ahogy Jézus mondta és minő szállóigévé lett, de az eredeti jelentése ugye lekopott…ne illess engem, ne érints…azaz kapcsolódj le a követő függéstől, légy te magad, önmagad.

Mert igen barátaim, eszmék, és mások követése az egyik legnagyobb korlát, hogy a saját különbejáratú bőségedet nem fogadod el, mert nem Te vagy az aki kibeszél saját magából.

És megdöbbenve tapasztaljuk mostanság, hogy a klasszikus hitrendszerek követői, újra felállítanak, kis nyúidzses varázsköröket, ahol az új nagy guruk és mesterek, megmondják neked mi a szabály…megmondják neked Istennek, hogy Te miért nem vagy az, vagy csak akkor lehetsz ha átadod saját hatalmadat nekik…éppúgy működnek, és urambocsá, meg anyám is…hallottátok, hogy ők lesznek először seggbe rúgva… tehát megítélnek téged, és benned még ott mocorog a régi program, hogy valamihez, vagy valakihez tartozni kellene.

TARTOZZATOK MÁR VÉGRE ÖNMAGATOKHOZ!!! Vegyétek már észre, milyen árvák vagytok, saját magatok nélkül, sír a testetek, lelketek, szellemetek, úgy hiányzol…úgy hiányzol már mennyi idő óta…..Ó hogy én néha milyen romantikus is tudok lenni.

Noli Me Tangere, azaz ne illess másokat, illesd meg végre magadat, mint örök létező fényességét. Osho mondja neked: légy Zorba, élvezd az életet, az élet a szenvedély, a létezés, amit annyira kerestél, minden íze, minden pillanata, Osho mondta: légy Jézus, vagy Buddha is, tedd azt minden körülmény között ítélet mentesen, és együtt érezve minden létezővel.

Szokj le már másról, szokj rá Magadra…és ez nem fog függőséget teremteni, sőt a pénztárcádat nemcsak hogy meghagyja, még meg is fialja. Osho még marad egy picit, hogy leporoljon bennetek, mielőtt még samadhiba merülnétek.

 

Adamasz voltam, aki önmaga szenvedélye

 

 

 

 

 

8.

 

2012, AMIKOR A POKOL ANGYALAI ZOKOGNAK A VÁLLAMON!

 

Magyarok …sőt elsősorban Fénymunkások…ismét…ismét jó jönni ide a mennyei kurzussal…ez megható, hogy tanulni akartok…némelyikőtök hátán ott a T betű, nehogy ütközzetek, meg vigyázzanak rátok…nos amiről ma szükséges beszélni…szükséges érinteni…ami behatárol és úgymond gazdaságilag hátráltat, az, az időkorlát…az, az elképzelésed, hogy rohansz a halál elől, vagy afelé…és lekésed a komfortod beteljesedését.

Ahelyt, hogy ahogy költőtök mondá: Külön világot alkotok magamnak, meg Horatius: Ércnél maradandóbb…mert latinból is zseniálisan jó vagyok…tehát Magyarok…amikor még nem azok voltatok, mások voltatok, és elsősorban nem azok…és ebből nehezen tudtok kijönni, mert keresitek benne saját igazságotokat. Mert ugye Fénymunkások vagytok, de legtöbbször azt toljátok magatok mögé…és az izgat igazán bennetek, hogy kik lehetnétek, meg kik voltatok és abból akartok energiabizonyosságot és dicsőséget szerezni magatoknak, ahelyett, hogy a most-tal törődnétek. A múltkor beszéltem nektek arról, hogy a most az élet, és a bőség is a mostban van…csak az a felmentésetek, hogy a hosszú távú memóriátok bizony kezd leépülni…és ez így van rendben…de te Fénymunkás ugye egyszer élsz, mert azt látod, azt hiszed, meg azt mondja mindenki. Egyszer bizony, de Mindig…és nincs appeláta. És ez elbizonytalanít egyeseket, mert ugye azt hiszed, hogy a disznóságokat így nem lehet megúszni, jön a végítélet, meg az örök kárhozat, és évmilliókig fogsz a pokol fészkesfenéjében szenvedni…hát lócitrom, ahogy az igazgató úr (Kuthumi) mondaná, de ő a teheneket részesíti előnybe. Tehát erre az x éves életre akarsz betakarmányozni mindent, sőt még fel is halmozol…mert só meg, gyufa mindig legyen a padláson, mert ki tudja mikor lesz még háború. Neked nem lesz, csak az elméd háborog, mert abba az van beleírva…sőt van egy szomorú hírem…soha nem jutsz a pokolba, bármennyire is szeretnél ott fájdogálni, meg depizni, még ha az illuzionisták téged el is utaztatnak oda, mielőtt megnyugtatnak, hogy te vagy valamiféle arkangyal, aki előző életében a Július Cézár volt. És ezt elmondják naponta 444.000 embernek, ugyanazt a sablont, mert ők így látnak, vagy így akarnak láttatni, de az orruk nem ér bele az új energiába. És ez bizony sok pénzedbe kerül, Te meg hiába várod, hogy a volt Cézár személyiséged átküldjön egypár tálentum aranyat, azt várhatod is.

Az Én Vagyok-od, szellemisége pedig szépen és gazdagon fel van öltözve, és türelmesen várja a mostodban, hogy drágalátos testedbe beengedhesse, az ábrándozó házigazda.

Tudjuk teremtő vagy, de akkor se lesz háború, meg világvége, ha beleszakadsz is, mert ezt más szinten régen törölted, másrészt a megteremtett új világotok ideájába nem fér bele, tehát nem engedi meg, nem engedi, hogy bármiféle kötelék, és elnyomás meg legyen. Maradjunk annyiban, hogy a világvége technikai okokból elmarad, így hát le kell árazni, de ti meg ne engedjétek meg magatoknak, hogy az alvilág régi portáljait feszegető ezoterikus sanzonbizottság döntsön utatokon, szabad akaratotok helyett. Hát döntsetek most elfogulatlanul magatokról, vágyaitokról, szükségleteitekről.

 

 

Tehát előre, azaz most 2012-ben a pokol angyalai zokognak a vállamon, Adamasz adjatok nekünk valami új munkát, mert ezek kigyógyultak belőlünk, az a pár defektes, maradi meg már nekünk se kell.

Na jó vegyétek le az álarcotokat, munkátokat elvégeztétek…na lám ti is ragyogó angyalok vagytok, de ennek a szolgálatnak vége…

2012, az Ti vagytok, és nem egy előre lejátszott forgatókönyv, az egy lehetőség arra, hogy azzá váljatok, akik valójában vagytok, s amelyben nem biobábuk, hanem isteni kondíciók várnak rátok. 2012: a pokol angyalai ott zokognak majd a vállamon, de nincs felvétel.

 

Agyő Drága osztályom,

Maradok, Aki Vagyok, a Káprázatos nagy Adamasz, és persze Rakoczy mester, ha éppen úgy akarjátok