Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VISELkedj!

2015.02.10

poli-kuldte.jpgEgy korszak végén vagyunk.  Egy olyan korban, amit évezredekkel ezelőtt megjósoltak a világ minden táján. A vaskor embere a sár ember…ezek vagyunk mi. Ebből a sárból kel majd  ki az új élet, az új korszak bölcsője ez, de most minden a feje tetején áll. Az értéktelen van divatban, s ami értékes, azt kutyába se veszik. Valójában nincs értékítéletünk. Nem tudjuk, nem érezzük, hogy mi az érték. Minden felhígult. Még a spiritualitás is. Manapság egyre több a magát az Isteni hierarchia magas fokán álló lénynek tudó ember. Én magam találkoztam már  arkangyal inkarnációval, arkangyali rangra emelkedettel, és találkoztam ilyen-olyan kiválasztott vezetővel. Találkoztam számtalan médiummal és látóval.

Igen. Erre az időre nagyon sokan jöttek képességekkel. A képességek, mint bármilyen más TULAJDONság ADOTTság. Balczó András hangoztatja ezt, és igaza van. Az adottság, nem érdem. Eszközök azokhoz a feladatokhoz, tanulni valókhoz, amiket ebben az életünkben meg akarunk valósítani, vagy tanulni. Eszköz, amivel élhetünk, vagy vissza is élhetünk vele. Egy  eszköz nem jó, vagy rossz, mi vagyunk azok, akik valamilyen módon használjuk. Önmagában tehát az, hogy valaki médium, látó,  esetleg elhivatottságot érez erre, vagy arra a nemes feladatra nem jelenti azt, hogy ő úgymond magas rezgésszámú lény, és igen magas fokon állna. Azt, hogy pontosan hol is áll, melyik fokon, az mutatja meg, hogy hogyan VISELi az ADOTTságát. A viselkedéséből derül ki, hogy valójában kicsoda is ő.

Az az ember, aki nem képes középpontjában maradni, nem képes megbocsátani, aki saját feltételezéseit a többiekre vetítve von le másokról következtetéseket, aki Káinként  bánik embertársaival, az nem felfelé, hanem lefelé halad, még akkor is, ha netán még gyógyít a keze, hallja vagy látja magasabb dimenziók lényeit. Az ilyen embert nevezi a jövendölés hamis prófétának.

Magunkon kívül mást nem tudunk megváltoztatni. Adott képességeinket nem arra kaptuk, hogy másokat befolyásoljuk, magunk mögé állítsunk, vagy hogy fürödjünk saját tündöklésünkben, hanem arra, hogy mi magunk nemesedjünk általa, s mivel a mindenség része vagyunk, így velünk együtt a mindenséget így nemesítsük.

VISELekdjünk!